Vi har holdt det helt simpelt, så vi kan fokusere på at udvikle de bedste opskrifter og lave den lækreste måltidskasse til dig - derfor har vi kun en type måltidskasser, som du kan få i forskellige størrelser.

Økologi og råvarer i sæson 

Vi udvikler vores opskrifter med tanke på årstiden, så vi kan bruge råvarer i sæson, der er handlet så lokalt som muligt. Dette gør det muligt at garanterer dig råvarer af høj kvalitet, der er så friske og modne som muligt. Vi bruger desuden delvis økologiske råvarer i kasserne, alt efter hvilke lækre råvarer vi kan få hjem - vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, og fokuserer derfor også på at råvarerne ikke er fragtet langvejsfra. 

Fisk og kød

Vi har stort fokus på god variation og har derfor både fisk, kød og vegetariske retter i vores måltidskasser. Vores kød og fisk er som udgangspunkt frostvarer for at sikre, at holdbarheden er i takt, når I er klar til at lave maden. Retter med fisk er dog noget som deler vandene, så vi tilbyder derfor valgmuligheden om, at få fisk med hver uge eller helt at undgå fisk i vores måltidskasser. Hvis du får din måltidskasse hver uge, er det også en mulighed at der kun kommer en fiskeret med hver anden uge (i lige uger). Dette kan du vælge, når du tilmelder dig et abonnement eller under din side, hvis du allerede har et abonnement.